Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Stichting Ambulance Wens Nederland

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvanpeczwolle.nl/, dit initiatief!! Klik hier om te doneren!"

banner-Bali-foodtoko

Toko Bali Zwolle
Thomas a Kempisstraat 17-19
8021 BG Zwolle
https://tokobalizwolle.nl/

banner-gerrits-lijmwerken

Gerrits Lijmwerken
Westeinde 112
7711 CP Nieuwleusen
http://www.gerrits-lijmwerken.nl/

Logo-Banner-woonspecialist

Kloppenburg Interieur
Veldoven 9
8271 RT IJsselmuiden
https://woonspecialist.nl/

Taxiservice-Oldebroek

Taxi Service Oldebroek
Van Pijkerenlaan 32
8096 VG Oldebroek
http://www.taxiserviceoldebroek.nl/