Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Ziggo-klanten krijgen ESPN-kanaal standaard in tv-pakket

Het eerste kanaal van ESPN wordt een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standaard. Vanaf 12 januari kunnen deze klanten iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities kijken. Het eerste kanaal van ESPN is beschikbaar op kanaal 421. Dus kunnen mensen zonder een ESPN abonnement vaker hun favoriete club live aan het werk zien op tv.

Het eerste kanaal van ESPN wordt een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standaard. Vanaf 12 januari kunnen deze klanten iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities kijken. Het eerste kanaal van ESPN is beschikbaar op kanaal 421.

Ziggo is continu bezig om klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Daarom voegt Ziggo het eerste kanaal van ESPN toe aan alle tv-abonnementen, vanaf minimaal TV Start of TV Standaard. Hier kijken klanten iedere week naar een selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook is er veel live voetbal uit de TOTO KNVB beker, UEFA Europa League en UEFA Conference Leaugue te zien. Naast voetbal biedt ESPN dagelijks een selectie van sportnieuws, documentaires, sportfilms, en live verslagen van Amerikaanse sportwedstrijden uit o.a. de National Basketbal Association (NBA) en National Footbal League (NFL), vaak met Nederlands commentaar. In februari is het grootste sportspektakel uit de Verenigde Staten op ESPN te zien: de Super Bowl.

Aanvullend abonnement met alle ESPN-kanalen

Klanten die alle ESPN-kanalen willen ontvangen, kunnen daar naar eigen wens het aanvullende abonnement ESPN Compleet voor afsluiten. Naast de programmering op het hoofdkanaal biedt ESPN Compleet extra live wedstrijden uit verschillende competities en kunnen klanten kijken naar sportprogramma's en sportdocumentaires. ESPN Compleet telt in totaal vier kanalen en biedt een nog breder aanbod van live (inter)nationaal voetbal en Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, NFL, NHL en MLB.