Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Voormalig Zwollenaar Jodi Lukoki overleden

Oud SC Cambuur, PEC Zwolle en FC Twente aanvaller Jody Lukoki is op 29 jarige leeftijd overleden meld zijn familie en zaakwaarnemer. 'Bij deze wil ik bevestigen dat ik inderdaad op de hoogte ben gesteld door zijn familie betreft het overlijden van Jody', aldus Menno Groenveld. 'Wij als agentschap zijn hiervan diep geshockeerd. De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend. De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen, en was bijna hersteld van zijn blessure. Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken.'

 Lukoki begon zijn betaald voetbal carrière in de jeugdopleiding van Ajax om daarna uit te komen voor SC Cambuur, PEC Zwolle, PFK Ludogorets, Yeni Malatuaspor en FC Twente. Sinds zijn vertrek bij FC Twente zat hij zonder club.

FC Twente trainer Ron Jans is erg aangeslagen door dit vreselijk nieuws. Dit is verschrikkelijk zegt Jans, ik ben er kapot van. "Virgil Misidjan, die jarenlang met Jody heeft samengespeeld in Bulgarije, heb ik persoonlijk opgebeld om sterkte te wensen, omdat zij goede vrienden zijn.