Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

UPDATE PEC Zwolle wil Younes Namli terug halen DONE DEAL

UPDATE

DENE DEAL
PEC Zwolle heeft de deal bevestigd en Younes Namli komt terug op het oude nest. De geboren Deen, die tussen 2017 en 2019 twee seizoenen in Zwolle speelde en daarin tot 72 wedstrijden, elf goals en zestien assists kwam, tekent voor één seizoen.

De middenvelder kan niet wachten om weer aan de slag te gaan op het oude nest. "Het voelde direct vertrouwd toen ik het stadion van PEC Zwolle binnenstapte. Ik kwam weer bekenden tegen, maar tegelijkertijd zag ik ook dat de club in de voorbije jaren niet stil heeft gestaan en geprofessionaliseerd is", laat Namli weten op de clubsite.

Technisch manager Marcel Boudesteyn is blij de Deen weer in de armen te sluiten. "We zijn ontzettend blij dat Younes voor PEC Zwolle heeft gekozen. Younes had namelijk ook de optie om elders in het buitenland te gaan voetballen, maar zijn clubliefde voor PEC Zwolle gaf denk ik de doorslag. Naast zijn aanvallende kwaliteiten brengt Younes ook veel ervaring met zich mee die we goed kunnen gebruiken."

 

PEC Zwolle zou in gesprek zijn met de transfervrije Younes Namli.  De 29-jarige dribbelaar, transfervrij sinds zijn vertrek bij Sparta, keert volgens Voetbal International 'waarschijnlijk' terug op het oude nest.

Eerder toonde PEC Zwolle ook al interesse om Namli terug te halen maar toen ontbrak de financiën maar nu zijn d zaken anders. Speler en club naderen een akkoord over een éénjarig contract.

Namli

Namli speelde afgelopen seizoen dertig competitiewedstrijden namens Sparta. Voor zijn periode op Het Kasteel was hij actief bij FK Krasnodar, Colorado Rapids, PEC, sc Heerenveen en het Deense AB. In 2019 verhuisde hij voor ongeveer twee miljoen euro van Zwolle naar Rusland.

Het gepromoveerde PEC haalde deze zomer met Odysseus Velanas, Kenneth Vermeer, Lennart Czyborra, Ferdy Druijf, Anouar El Azzouzi en Zico Buurmeester al zes nieuwe spelers. Younes Taha (FC Twente), Thomas Beelen en Thomas van den Belt (beiden Feyenoord) vertrokken.