Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Trainingskamp Roldán; winst voor team Van Polen en Kastaneer geeft rondleiding

De tweede dag op het Spaanse trainingskamp begon voor PEC Zwolle met een training om 10:30 uur. De volledige selectie stond op het veld voor een zeer intensieve sessie.

Ruim anderhalf uur werden er verspreid over het hele veld oefeningen gedaan, waarbij naast de intensiteit ook genoeg concurrentie te zien was onderling. Na een door trainer Dwight Blackson uitgezette oefening bijvoorbeeld. Zo pakte het team van Bram van Polen, met Gervane Kastaneer, Tomislav Mrkonjic en Davy van den Berg in een technische estafette-oefening devolle winst tegen het jongere team van Younes Taha, Gabi Caschili, Rav van den Berg en Samir Lagsir.

Na de middag werd het team in tweeën opgesplitst. Zo trainde een groep opnieuw onder de Spaanse zon op het veld en was een deel binnen in het krachthonk te vinden. Ook nam Kastaneer de thuisblijvers mee in een heuse vlog door het hotel. Dat het met de sfeer in de groep wel goed zit bleek wel uit een onvervalste kleedkamergrap, die ook op de hotelkamer prima uitvoerbaar bleek. De 'slachtoffers' waren Chardi Landu en Melayro Bogarde. Bekijk hier de rondleiding en wat er gebeurde op kamer 021.

 

Meer beelden van het trainingskamp zijn hier te bekijken in onze story op Instagram.