Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Trainingskamp Roldán; van mist naar zon

PEC Zwolle is dinsdag begonnen aan het trainingskamp in het Spaanse Roldán. Daar bereiden de Blauwvingers zich voor op het laatste deel van de eerste seizoenshelft. In alle vroegte vertrok het gezelschap vanuit Zwolle richting Eindhoven.

Al om 3:30 uur vertrok de spelersbus vanuit een mistig Zwolle richting Brabant en die mist bleek in Eindhoven aangekomen een grote spelbreker te zijn. Doordat het zicht niet meer dan honderd meter was werd het vertrek op de luchthaven tot driemaal toe uitgesteld, waardoor er niet om 7:45 uur maar pas rond 9:45 uur kon worden gevlogen. De reis verliep gelukkig zonder slag of stoot, waarna de Zwollenaren na het middaguur aankwamen op de luchthaven van Alicante. Van daaruit was het nog een uur rijden naar de eindbestemming.

Na een verlate lunch en rustmoment startte om 16:30 uur de eerste training. Met onder anderen Ryan Thomas, Thomas Beelen en Stijn Meijer op het veld werd er anderhalf uur getraind onder perfecte, zonnige omstandigheden. Bij zonsondergang was de eerste sessie van het trainingskamp ook gelijk ten einde en volgde de wandeling terug naar het hotel.

Meer trainingskamp

Dinsdagochtend om 10:30 uur wordt er opnieuw getraind en ’s middags staat er andermaal een training op de rol. Een dagverslag met video's is te vinden in onze story op Instagram.