Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Tien doelpunten bij PEC Zwolle - RKC Waakwijk

PEC Zwolle speelde vanmiddag achter gesloten deuren een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk en het werd een doelpuntrijke wedstrijd. Er werd 10 x gescoord en zever daarvan werden gemaakt door de Zwollenaren.

Eliano Reijnders opende al in de eerste minuut het bal en twee minuten later was het al 2-0 door een mooi stiftje van Thomas van den Belt.

Het ging heel hard in de eerste helft en PEC Zwolle speelde RKC helemaal zoek. Via een hattrick van Chardi Landu en de tweede van Thomas van den belt stond het bij rust 6-0.

Zeven minuten na rust stond het 7-0 na een goal van Dean Guezen. Daarna waqs de scoringsdrang van PEC Zwolle voorbij en wisten de gasten uit Waalwijk nog drie keer het net te vinden. Mika Biereth scoorde twee keer en Said Bakari scoorden. Een mooie wedstrijd van PEC Zwolle kant met dus 7 doelpunten.