Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Thomas Lam wederom terug in Zwolle

PEC Zwolle heeft de komst van de inmiddels 29 jarige Thomas Lam bevestigd. Daarmee keert de Finse international voor de derde keer terug bij de club.

download

Thomas Lam tekent voor twee seizoenen in Zwolle, waar hij tussen 2014 en 2016 én 2018 en 2021 ook al actief was. Hij komt transfervrij over van de Australische kampioen Melbourne City. Eerder speelde de Amsterdammer voor AZ, Nottingham Forest, FC Twente en CSKA Sofia.

"Na een prachtig avontuur in Australië, is het tijd om terug te keren en dat kan eigenlijk maar bij één club", reageert Lam op de website van de club. "Dit voelt als thuiskomen en ik ben dan ook heel blij om terug te zijn in Zwolle."

5caba366-7986-4278-805f-139930ac01b1

Ook technisch directeur Marcel Boudesteyn is in zijn nopjes. "We zijn zeer blij met de terugkeer van Thomas. Hij is een ervaren speler die de club natuurlijk heel goed kent, en bovendien op meerdere posities kan spelen. We zijn ervan overtuigd dat Thomas met zijn kwaliteiten, leiderschap en drive een aanwinst is voor ons team."

Lam is de achtste aanwinst van de promovendus in aanloop naar het nieuwe seizoen. Eerder kwamen Odysseus Velanas, Kenneth Vermeer, Anouar El Azzouzi, Ferdi Druijff, Lennart Czyborra, Zico Buurmeester en Younes Namli al over.