Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Quades nieuwe broeksponsor PEC Zwolle

Komend seizoen is Quades de nieuwe broeksponsor van de club. De recruitment-organisatie, die gespecialiseerd is in de bemiddeling van IT-freelancers in het topsegment, is daarbij ook zichtbaar op de LED-boarding. Bij de thuiswedstrijden neemt Quades plaats in de Wensink Lease Loge en daarmee wordt het businesspartner van PEC Zwolle.
 

74da20e6-f119-4bdd-9c2b-24740830b789

Helmig Heerink, oprichter van Quades: ,,Ons bedrijf is oa gevestigd in Zwolle en maakt een enorme groei door. Daarbij zijn we altijd op zoek naar recruiters die ons team versterken. Door juist nu in te stappen bij PEC Zwolle ondersteunen we de club en ontstaat er mooie exposure voor ons. Een ouderwetse win-win situatie.” 

Accountmanager Jan Wicher Vellinga: ,,Deze nieuwe overeenkomst doet me goed. Quades is een sterk merk, dat wij graag aan onze club verbinden. Daarnaast kunnen wij profiteren van de energie en positiviteit die uitgaat van een flamboyante partij als Quades. Uit het pakket dat ze afnemen straalt veel vertrouwen en ik ben dan ook blij dat we de samenwerking vandaag beklonken hebben.”

Quades neemt op de broek de plek over van Roscom, waarover in een later stadium meer.