Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Pim van Klij nieuwe clubarts PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft in Pim van Klij (30) een nieuwe clubarts gevonden. Van Klij neemt het stokje over van Mineke Vegter, die weer volledig voor Isala zal gaan werken.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn over Van Klij: ,,Pim is een jonge, talentvolle en ambitieuze sportarts met veel ervaring binnen onder meer de voetbalacademie van Feyenoord en de Landstede Hammers. PEC Zwolle is in dat opzicht als topsportorganisatie geen onbekend terrein voor hem. Pim is daarnaast ook werkzaam bij onze ‘buren’ van Isala, waarmee de lijntjes van oudsher heel kort zijn.”

Pim van Klij: ,,Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging. Het is prettig te weten hoe de voetbalwereld in elkaar steekt. De ervaring die ik als arts heb opgedaan hoop ik bij PEC Zwolle te kunnen inzetten en uiteraard hoop ik in deze nieuwe omgeving ook veel te leren. Het is daarnaast goed nieuws voor zowel PEC Zwolle als Isala dat de prettige samenwerking een vervolg krijgt.”

Mineke Vegter, die de voorbije dertien jaar clubarts was, heeft besloten weer volledig voor Isala te gaan werken. Wel blijft zij samen met een aantal andere artsen beschikbaar op de polikliniek Sportgeneeskunde van Isala. Boudesteyn: ,,We zijn Mineke heel dankbaar voor de jaren dat ze hier als clubarts haar werk met ontzettend veel toewijding en zorg verrichtte. Ze trad nooit op de voorgrond, maar was zeer geliefd bij spelers, oud-spelers en collega’s. Ik wens haar veel succes bij het vervolg van haar carrière. Tenslotte wens ik Pim heel veel succes in zijn nieuwe functie.”

Pim van Klij