Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle wil Thomas van den Belt aan zijn contract houden.

SC Cambuur heeft zijn vizier gericht op PEC Zwolle middenvelder Thomas van den Belt en heeft vier à vijf ton voor hem over. PEC Zwolle is niet van plan om mee te werken en wil van den Belt aan zijn contract houden.

Zondagavond werd de interesse van SC Cambuur bekend gemaakt, de club waar de vader van Thomas Gerald van den Berg al jaren werkzaam is als financieel directeur.

Thomas is iemand die zich kan doorontwikkelen naar een hele goede middenvelder die bij een topclub eindigt. Als je reëel bent, zou je vier, vijf ton moeten betalen. Dan zijn wij heel geïnteresseerd", heeft trainer Henk de Jong verteld aan Omroep Friesland. Technisch directeur Marcel Boudesteyn laat aan De Stentor weten dat een vertrek van Van den Belt op dit moment onbespreekbaar is en dat men de 20 jarige middenvelder aan zijn contract houd.

"We willen Thomas heel graag behouden. We zien in hem een sleutelspeler voor het komende seizoen. Zeker omdat we op die positie al niet ruim bezet zijn."

PEC Zwolle is zelfs bezig om het contract van Van den Belt open te breken. "We hopen ergens de komende weken duidelijkheid te hebben over zijn contractverlenging en ik ga ervan uit dat we daar samen uitkomen."