Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle neemt afscheid van Mark Pabai en Leandro Fernandes

PEC Zwolle wil afscheid nemen van Mark Pabai en Leandro Fernandes schrijft Voetbal International. De beide spelers trainen sinds de winsterstop al niet meer mee met de 1e selectie. 

Dat de Blauwvingers nu alweer van Fernandes en Pabai af willen, is opvallend. In de zomer werden de twee nog als aanwinsten gepresenteerd: de eerste werd na personele problemen transfervrij vastgelegd en rechtsback Pabai werd overgenomen van Jong FC Utrecht.

De twee kwamen echter niet al te vaak aan spelen toe. Fernandes kwam niet verder dan vier invalbeurten en Pabai werd na een goede eerste fase van het seizoen, waarin hij zeven keer in de basis stond, aan de rechterkant voorbij gestreefd door Eliano Reijnders en Sai van Wermeskerken.

Onder nieuwe trainer Dick Schreuder hoeven ze al helemaal niet meer op speeltijd te rekenen en dus wil PEC zo snel mogelijk van ze af. Voor Fernandes, een middenvelder die door Juventus werd opgeleid en ook bij Fortuna Sittard speelde, is nog geen concrete interesse. Pabai geniet de belangstelling van een club uit Italië.