Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle neemt afscheid van Leandro Fernandes

Hij is nog maar een half jaar bij PEC Zwolle maar verlaat de club nu alweer. Leandro Fernandes zijn contract is ontbonden waardoor hij transfervrij is nu. De oud speler van Juventus en PSV kan dus op zoek naar een nieuwe club.

Fernandes heeft een aardig CV opgebouwd. Hij speelde in jeugdelftallen van PSV en Juventus en kwam daarnaast uit voor NEC, Fortuna Sittard en Pescara. PEC nam de geboren Nijmegenaar afgelopen zomer transfervrij over. Dat liep echter uit op een teleurstelling: Fernandes verscheen geen enkele keer aan de aftrap en werd in de winterstop al teruggezet naar de beloften van PEC. Nu is zijn contract per direct ontbonden.

Eigenlijk lag Fernandes nog een half jaar vast in Zwolle. VP meldde al dat PEC hem deze winter nog hoopte te verkopen, maar vlak voor de deadline is duidelijk geworden dat dit niet meer gaat lukken. De eredivisie hekkensluiter heeft daarna besloten om het contract van Fernandes te ontbinden.

De voormalig jeugdinternational kwam vlak na de zomerwindow transfervrij naar PEC. Het is nog niet duidelijk waar Fernandes zijn loopbaan nu voort zal zetten.