Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle komt na wedstrijd tegen Feyenoord met een statement

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord werd afgelopen zondag tien minuten stilgelegd. Aanleiding van deze ongewenste onderbreking was het gooien van bier en vuurwerk vanaf de tribune. PEC Zwolle keurt deze gedragingen keihard af.

Het is een kleine groep die het verpest voor een uitverkocht stadion. Daarnaast wordt de club op verschillende manieren gedupeerd. Zo wordt het team in kansrijke positie voor een resultaat uit de flow van de wedstrijd gehaald en schaden deze gedragingen het imago van de club. Bovendien ontvangt de club door het gedrag van deze zeer kleine minderheid al meerdere boetes dit seizoen. Geld dat de club heel goed voor andere zaken kan gebruiken.

 

Het onderzoek naar de misdragingen van afgelopen zondag loopt. De club doet er alles aan om de daders te pakken, die daarbij passende sancties tegemoet kunnen zien. PEC Zwolle is dit gedrag meer dan zat. Laten we met elkaar de selectie op een positieve wijze supporten in de strijd om handhaving, zoals de overgrote meerderheid zondag reeds deed. 

Bron: PEC Zwolle