Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle knokt zich terug en verslaat Excelsior in bloedstollend Eredivisie duel

Het duel in de Eredivisie tussen PEC Zwolle en Excelsior in het Van Donge & De Roo Stadion was voor PEC Zwolle een uitdaging. In de eerste helft stond het team 0-1 achter. In de tweede helft wist het team zich echter te herpakken en won het de wedstrijd met 4-2. Excelsior kwam in de 39ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Julian Baas, geassisteerd door Siebe Horemans. Younes Namli van PEC Zwolle maakte direct na de rust gelijk. Dankzij een assist van Zico Buurmeester, maakte Apostolos Vellios de 2-1 in de 66ste minuut. Lennart Thy vergrootte de voorsprong in de 73ste minuut na een assist van Odysseus Velanas. Nog negen minuten voor tijd scoorde Vellios zijn tweede doelpunt, met een assist van Thy. Troy Parrott verkleinde de achterstand voor Excelsior met nog zes minuten te spelen, met een assist van Baas. Excelsior kon echter niet terugkomen in de wedstrijd.

PEC Zwolle behaalde in de laatste 5 duels, één overwinning, één gelijkspel, en drie nederlagen.

PEC Zwolle speelt tegen Vitesse op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur.