Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle hoopt ook op Bart van Hintum

Nadat oudgediende Bram van Polen zijn contract al verlengde bij PEC Zwolle hoopt de club nog op een oudgediende want men wiol ook graag verlengen met Bart van Hintum. Het contract van van Hintum loopt deze zomer af maar er staat een optie in het contact voor nog een jaar en die wiol de club dus graag lichten. 

Bart van Hintum die de afgelopen zomder terugkeerde bij PEC Zwolle na avonturen bij Gaziantepspor, Heracles Almelo en FC Groningen en kwam in de Keuken Kampioen Divisie in alle wedstrijden in actie. De optie in zijn contract kan door PEC eenzijdig worden gelicht, maar dat zal in samenspraak gaan met de speler.

Het is aannemelijk dat Van Hintum en PEC met elkaar de Eredivisie ingaat, mocht dat zover komen. Die kans is in ieder geval levensgroot: PEC staat op 72 punten, dertien meer dan nummer drie Almere City. De bovenste twee clubs promoveren naar de Eredivisie.

Vanzelfsprekend hoopt PEC ook succestrainer Dick Schreuder te kunnen behouden. Naar de Barnevelder is dit seizoen regelmatig geïnformeerd, maar zelf is hij niet uitgesproken over zijn toekomst. Wel vindt Schreuder dat naast spelers ook trainers open moeten staan voor een stap omhoog, tegelijkertijd ziet hij nog een jaar bij PEC als een uitdaging.