Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

PEC Zwolle - Helmond Sport speciale Memorial Match

PEC Zwolle herdenkt rondom de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport op maandag 12 december de supporters die dit jaar overleden zijn. Deze Memorial Match is een terugkerend intiatief, die vorig seizoen ook plaatsvond rondom de laatste thuiswedstrijd van het jaar.

PEC Zwolle hecht er veel waarde aan om supporters van de club die het afgelopen jaar zijn overleden op een speciale manier te herdenken. Vorig seizoen werd dit initiatief voor het eerst opgepakt, maar toen vond dit helaas nog plaats in een leeg stadion vanwege de toen nog geldende coronamaatregelen.

De editie van dit jaar wordt in een vol stadion georganiseerd. De club roept supporters op massaal naar deze wedstrijd te komen en vraagt hen in de eerste minuut van de wedstrijd te gaan staan en klappen ter nagedachtenis aan de supporters die in 2022 zijn overleden. Het belooft een memorabele en gedenkwaardige avond te worden.

Het is uiteraard nog steeds mogelijk om bij deze laatste wedstrijd van het jaar aanwezig te zijn. Dat kan al vanaf €5,-. Seizoenkaarthouders kunnen bovendien een gratis kaart aanvragen. Alle info is hier te vinden.