Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Naomi Hilhorst blijft bij PEC Zwolle vrouwen

Het aflopende contract van aanvalster Naomi Hilhorst (21) is met één seizoen verlengd. Hilhorst begint daardoor komend seizoen aan haar vierde jaar in Zwolle. Door blessureleed kwam Hilhorst de afgelopen twee seizoenen niet aan spelen toe, maar inmiddels is de speelster op de weg terug.

c6726e28-7dcd-4280-b4e3-8a878da45385

Manager PEC Zwolle Vrouwen: ,,Naomi is druk bezig met revalideren en verwacht snel weer aan te haken om onze ploeg komend seizoen van aanvallende impulsen te voorzien. Het is ontzettend knap van haar dat ze na twee hele moeilijke jaren nu al zover is gekomen. We hebben haar kwaliteiten al gezien in het eerste seizoen dat ze bij ons speelde en zien haar graag snel weer bij de wedstrijdselectie.”

Naomi Hilhorst zegt zelf : ,,Ik heb de afgelopen jaren twee flinke tegenvallers moeten verwerken, maar heb altijd geloof gehouden dat ik terug zou keren. Nu ben ik hard op weg om terug te keren bij de wedstrijdselectie. Ik ben PEC Zwolle Vrouwen dankbaar dat ze het vertrouwen in mij hebben behouden en ga natuurlijk mijn uiterste best doen om er nu wél een succesvol seizoen van te maken.”

0530c33f-7fb4-40f5-8cc1-8dc2220aeb5f