Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Mike Willems: “Ik geef de transferperiode een zeven”

Met het aantrekken van Azdic en Redan op de laatste dag van de transferwindow is de selectie van PEC rond. Technisch manager Mike Willems is redelijk tevreden en geeft bij Desespereert Nimmer de podcast de transferperiode een zeven. In de laatste uurtjes was hij nog wel bezig met Lazaros Lamprou, maar de Griekse aanvaller werd toch verhuurd aan OFI Kreta.

Er waren meer namen genoemd van spelers die uiteindelijk niet haalbaar bleken. Cyriel Dessers was te duur en koos voor Feyenoord, Michel Vlap speelde liever bij FC Twente en met Bas Dost is helemaal geen contact geweest. Willems: “Volgens mij verzinnen mensen soms namen van spelers van wie ze willen dat die bij Zwolle komen spelen.”

Voor Kenneth Paal zijn er nog wel aanbiedingen gekomen van twee Engelse clubs en van het Duitse Greuther Fürth, maar die laatste club koos voor de transfervrije Jetro Willems. Het is nog wel mogelijk dat Paal en Nakayama in januari vertrokken als er dan nog interesse in de spelers is.

In de nieuwe Desespereert Nimmer de podcast gaat Mike Willems uitgebreid in op de afgelopen transferperiode, de huidige selectie en de kritiek die er veel is.