Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Mike Willems en PEC Zwolle naar arbitragecommissie.

Na de degradatie van PEC Zwolle werd technisch manager Mike Willems aan de kant gezet maar nu kunnen de club en Willems het niet eens worden over het beëindigen van het contract. Daarom heeft Willems de zaak nu voorgelegd bij de arbitragecommissie van de KNVB meldt De Stentor.

Op 1 november staan de club en Willems tegenover elkaar en een onafhankelijke commissie doet dan uitspraak over de zaak. Willems is ruim 40 jaar bij PEC Zwolle betrokken geweest want hij was eerst speler van de club en toen scout en de laatste drie jaren werkte hij als technisch manager. Tevens is hij supporter van de club en hij hoopte dan op een goede manier uit elkaar te gaan maar dat gaat dus anders. Ik vraag niets anders dan de vooraf vastgelegde contractuele afspraken na te komen", laat Willems aan de Stentor weten.

Willems werd in 2019 aangesteld als technisch manager. In zijn laatste jaar werd hem verweten dat de selectie van PEC niet goed genoeg zou zijn, waardoor de druk op zijn positie steeds heviger werd. Voormalig algemeen directeur Marcel Boudesteyn nam de taken van Willems over.