Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Marushka van Olst blijft langer in Zwolle

Ook het aankomende seizoen speelt Maruchka van Olst voor de dames van PEC Zwolle. De 21 jarige aanvalster verlengde haar contract dat afliep met één seizoen verlengd. Van Olst is hard op weg om weer fit te worden nadat ze eind vorig jaar een zware knieblessure opliep.

Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen, reageert op de contractverlenging: ,,Marushka is een belangrijke speelster voor ons. In de vier jaar dat ze hier nu speelt heeft ze zichzelf goed doorontwikkeld en was ze de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde in het elftal. Dat een blessure haar ook niet uit het veld slaat blijkt wel, want Marushka is enorm gemotiveerd om er in de loop van komend seizoen weer te staan.”

Marushka van Olst: ,,Voor mij is een jaar langer bij PEC Zwolle Vrouwen op dit moment de beste optie. De club heeft me altijd gesteund tijdens mijn blessure en we weten wat we aan elkaar hebben. Ik hoop zo snel mogelijk weer fit te zijn en dan de draad weer op te pakken. Daar heb ik met dit team en deze trainer veel vertrouwen in.”