Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Lars van Rijnberk trainer Jong PEC Zwolle Vrouwen

Na het vertrek van Jim Brinkhof naar Jong FC Utrecht Vrouwen, heeft Jong PEC Zwolle Vrouwen in Lars van Rijnberk een nieuwe trainer voor het elftal gevonden. Van Rijnberk (29) zal bovendien Olivier Amelink gaan assisteren bij het eerste elftal.

Van Rijnberk is geen onbekende binnen PEC Zwolle. In het verleden coachte hij PEC Zwolle O12 en gaf hij trainingen aan diverse jeugdspelers uit de academie. Vervolgens ging hij het avontuur aan door op de Kaaimaneilanden als voetbaltrainer aan de slag te gaan. Na nog een aantal buitenlandse reizen is Van Rijnberk weer terug in Zwolle, waar hij nu als hoofdtrainer van Jong PEC Zwolle Vrouwen aan de slag gaat.

 

Lars van Rijnberk: ,,Voor mij is het fantastisch om weer thuis te komen bij PEC Zwolle. Na mijn vorige periode in Zwolle heb ik in de Kaaimaneilanden en de Verenigde Staten mooie ervaringen op mogen doen in het jeugd- en meidenvoetbal. In 2022 kwam ik gedurende het seizoen terug als assistent bij PEC Zwolle O18 onder leiding van Henry van der Vegt en dat voelde vertrouwd. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team en de staf."

Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen: ,,Lars is de ideale kandidaat voor deze vacante positie. Hij kent de club, de PEC Zwolle Voetbalacademie en heeft de voorbije jaren als trainer heel veel ervaring opgedaan waaronder in het buitenland. Met zijn enthousiasme, voetbaltechnische en sociale vaardigheden kan hij hier talentvolle speelsters beter maken en helpen bij de stap naar het eerste elftal.”

Bron: www.peczwolle.nl