Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Kenneth Paal blijft bij PEC Zwolle

PEC Zwolle is Kenneth Paal deze winter niet kwijtgeraakt, tot opluchting van technisch manager Mike Willems. FC Twente deed in de slotfase van de transferperiode nog een poging, maar dat mocht volgens Willems geen naam hebben.

"Jan Streuer (technisch directeur Twente, red.) heeft in het weekend een paar keer gebeld en een bod gedaan", vertelt Willems aan ESPN. "Ik heb daarna geprobeerd contact te krijgen, maar ik heb niks meer gehoord. Kenneth vroeg aan mij wat er aan de hand was, dus ik zei: Ik neem aan dat ze alleen Joshua Brenet hebben gehaald en jij bent afgevallen, dus het zal niet meer doorgaan."

Paal reageerde 'teleurgesteld', zegt hij. "Omdat hij bang was dat wij niet mee hadden gewerkt. Maar toen vertelde ik hem wat het bod van Twente was. Ja, ik vond het een schande. Dat heb ik ook tegen Jan (Streuer, red.) gezegd. Een speler als Kenneth Paal is gewoon meer waard." De linksback van PEC heeft een aflopend contract in Zwolle. Willems: "Maar het bod dat Jan neerlegde, was absoluut niet goed genoeg."

Twente haalde uiteindelijk Joshua Brenet terug naar Nederland. PEC Zwolle nam met Djavan Anderson nog een rechtsback over van SS Lazio.