Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Kely Pruim blijft bij PEC Zwolle vrouwen

Kely Pruim zullen ook komend seizoen in Zwolle blijven voetballen. De jonge aanvoerster van de club maakte in het seizoen 2017-2018 haar eerste minuten in de hoofdselectie en is sindsdien niet meer weg te denken uit de basiself. Pruim heeft getekend tot medio 2025.
Keli Pruim2

PEC Zwolle is, zoals ik al vaker heb gezegd, mijn club en ik zou heel graag ook volgend seizoen van waarde zijn voor de ploeg. Het afgelopen seizoen hebben we met elkaar vooruitgang geboekt en ik denk dat er nog veel meer rek in zit. Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen waarin ik weer alles zal geven voor het team en de supporters.
Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen, heeft aangegeven dat Kely inmiddels een boegbeeld is van PEC Zwolle Vrouwen. Kely heeft vorig seizoen zelfs geen minuut gemist en dat is ongelooflijk knap. PEC-speelsters uit de regio kennen de club en hebben het echte PEC-DNA. Het is ons een genoegen dat Kely zich nog steeds op haar plek voelt in Zwolle en dat ze, met haar leiderschapskwaliteiten, het team weer een jaar bij de hand neemt.
Keli Pruim1

Foto's: Instagram