Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Kelly Pruim voor het 8ste seizoen bij PEC Zwolle dames

De 23 jarige Kelly Pruim heeft haar aflopende verbintenis verlengt bij PEC Zwolle. Dit seizoen was ze aanvoerdster van de dames en speelde 16 wedstrijden. 

Kelly Pruim geldt al jaren als een vaste kracht in het Zwolse elftal. De uit Dalfsen afkomstige speelster is een perfect voorbeeld van een regionaal talent die zich in Zwolle sterk heeft ontwikkeld, weet ook Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen. ,,Kely is een belangrijke speelster binnen het team, met een leidende rol in de laatste linie. Met haar 23 jaar kan ze zich natuurlijk nog veel verder door ontwikkelen en dat wil ze ook dolgraag. Haar rol als captain van het team helpt haar daar alleen maar bij.”

Kely Pruim: ,,Ik ben heel blij en trots dat ik ook volgend seizoen in Zwolle speel. Iedere dag sta ik met veel plezier op het veld. We hebben een hele leuke, leergierige groep en laten dit jaar wederom zien dat we met ons aanvallende en aantrekkelijke spel het iedere ploeg lastig kunnen maken. Het feit dat we dit kalenderjaar nog ongeslagen zijn onderstreept dat. Ik kijk uiteraard uit naar het volgende jaar, maar wil eerst dit seizoen zo goed mogelijk afsluiten. Met prachtige thuiswedstrijden tegen FC Twente en Ajax gaan we daar dan ook alles aan doen.”