Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Jasmijn Dijsselhof verlengt contract bij PEC Zwolle vrouwen

PEC Zwolle maakt zojuist bekend dat de 22 jarige verdedigster Jasmijn Dijsselhof ook het komende seizoen deel zal gaan uitmaken van de vrouwen van PEC Zwolle. Dijsselhof haaft haar contract verlengt tot medio 2026.

Volgens Mariska Kogelman (manager PEC Zwolle Vrouwen) heeft Dijsselhof zich na haar Amerikaanse avontuur goed ontwikkeld dit seizoen. ,,Jasmijn is vanuit onze jeugdopleiding naar het buitenland gegaan en heeft vier jaar gevoetbald in de Verenigde Staten. Het afgelopen jaar heeft ze haar ontwikkeling bij ons doorgezet en is ze één van de sterkhouders van ons elftal geworden. Ze bespeelt de gehele linkerkant, waardoor ze van extra waarde is. Bovendien is het voor de groei en ontwikkeling van ons eerste elftal heel belangrijk dat Jasmijn niet voor één maar twee seizoenen heeft bijgetekend.”

Jasmijn Dijsselhof: ,,Ik ben heel blij dat mijn terugkeer in Zwolle zo goed is uitgepakt. Ik heb dit seizoen 20 wedstrijden gespeeld en heb me hierdoor goed kunnen verbeteren. Ik wil die lijn graag doortrekken de komende jaren en dat kan hier bij PEC Zwolle perfect. Eerst gaan we dit seizoen met z’n allen goed afmaken en dan op naar een nieuw hoofdstuk bij deze club.”