Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Het rommelt bij PEC Zwolle

RTV Oost meldt dat er een vreemde stoelendans gaande is bij PEC Zwolle want technische man Mike Willems moet het veld ruimen na de degradatie en zijn taken worden mogelijk ingenomen door Algemeen directeur Marcel Boudesteyn. Boudesteyn zal zijn stoel overgeven aan een nieuwe directeur en voor die functie wordt nadrukkelijk de naam van Jeroen Bijl genoemd. Bijl die vertrok als technisch directeur bij de nationale hockeybond en al een verleden heeft bij PEC Zwolle.

"Van namen weet ik niets. Maar dat van die twee-koppige directie is het advies", laat Marcel Boudesteyn desgevraagd weten. "Wat mijn rol gaat zijn, is nog helemaal niet duidelijk. Daar gaan de mensen boven mij over."

Meine Breemhaar, voorzitter van het stichtingsbestuur van PEC, was nog niet bereikbaar voor commentaar. Maar de afgelopen weken hebben ze meerdere scenario's besproken om een einde te maken aan de chaos in het MAC3PARK stadion. Of met het aanstaande vertrek van Willems en de stoelendans in de directiekamer de rust terugkeert bij de achterban en de sponsors is nog maar de vraag.

Later op de avond zegt sportmarketeer Chris Woerts dat Marcel Bousesteyn vertrekt omdat hij zonder toestemming van de raad van commissarissen ontslag van spelers heeft aangevraagd en slecht met het personeel communiceert.

Met andere woorden, het rommelt binnenkamers bij PEC Zwolle