Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Floor Heijne tekent contract bij PEC Zwolle vrouwen

PEC Zwolle maakt bekend dat de 19 jarige Floor Heijne haar eerste contract heeft getekend bij de vrouwen van PEC Zwolle. Floor Heijnen is een aanvaller maar kan ook op beide vleugels goed uit de voeten. Ze maakte het voroge seizoen al haar debuut en dit seizoen kwam ze tot tien optredens. Ze heeft een contract voor één getekend.

Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen, licht de contractondertekening toe: ,,Het is hartstikke mooi dat er met Floor wederom een speelster uit de eigen opleiding de stap heeft gemaakt naar het eerste elftal en nu haar eerste contract tekent. Vorig seizoen heeft ze al kennis gemaakt met het hoogste niveau en dit jaar is haar ontwikkeling voortgezet. Dit contract is een mooie stimulans om die ontwikkeling door te zetten.

Floor Heijne zegt zelf over haar contract: ,,Ik ben heel blij dat ik nu mijn eerste contract heb getekend. Na mijn debuut vorig seizoen heb ik hard gewerkt om hier te komen, maar nu begint het echte werk natuurlijk. Ik kijk nu dan ook al uit naar het nieuwe seizoen.”