Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Feyenoord wil Thomas van den Belt

Feyenoord heeft zich in Zwolle gemeld omtrent een transfer van Thomas van den Belt naar de Stadionclub.  De speler zelf hoopt dat beide clubs tot een akkoord komen voor het sluiten van de transfermarkt en misschien heeft hij gisteravond wel zijn laatste wedstrijd voor de blauw/witten gespeeld. In de wedstrijd tegen Roda JC was hij nog belangrijk voor de Zwollenaren want hij scoorde zijn tiende treffer dit seizoen.

Tegenover ESPN zei hij dat hij het spannender vind dat normaal want normaal is de transferdeadline lekker rustig, dan weet je: het gaat toch niet om mij. Nu gaat het wel om mij."

"Iedereen weet hoe ik erin sta", aldus Van den Belt. "Ik denk dat het voor mij een heel mooie kans is om vanuit de KKD naar de nummer één van de eredivisie te gaan. Die stap wil ik graag maken. Dat weet de club, dat weet iedereen, ik hoop dat de clubs eruit komen."

Volgens Van den Belt is zijn doelpunt tegen Roda een mooi afscheidscadeau. "Maar als ik blijf, is het ook prima. Ik zou het heel jammer vinden, want het is zo'n mooie kans", benadrukt hij. "Maar we zijn ook met iets bezig hier. Dan gaan we gewoon vol voor het kampioenschap. En we zijn goed op weg."