Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

FC Twente geïnteresseerd in PEC Zwolle spelers

Het medium twentefans.nl meld dat FC Twente interesse zou hebben in PEC Zwolle spelers Mees de Wit en Yuta Nakayama. De spelers zouden hoog op het lijstje staan van Jan Streuer, technisch directeur van PEC Zwolle.

Met Sem Steijn hebben de Tukkers al een nieuwe aanwinst voor het volgend seizoen maar de club zou nog lang niet klaar zijn. Het medium meld dat beide PEC Zwolle spelers echt gebeerd worden door FC Twente en dat de club al bij PEC Zwolle heeft geïnformeerd over de transferstatus van beide spelers

Bij Nakayama hoeft een overstap geen groot probleem te betekenen, aangezien de Japanner na dit seizoen transfervrij is. De linksbenige verdediger moet wel een aardig salaris opstrijken. Als niet-EU-speler is er een minimumbedrag (rond 4,5 ton) dat hij zal moeten ontvangen en Twente zal zich nog gaan beraden of ze het dat waard vinden.

De Wit ligt wel nog langer vast in Zwolle. De Blauwvingers hebben de linksback vastliggen tot medio 2023 en kunnen dat zelfs nog met een jaar verlengen, maar bij degradatie van PEC mag de door Ajax opgeleide De Wit waarschijnlijk voor veel minder geld weg. Twente zoekt nog een linkervleugelverdediger voor volgend seizoen en voor die positie komt De Wit dus in aanmerking.