Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Dennis Bekking is de nieuwe hoofd opleiding PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft Dennis Bekking (47) aangesteld als nieuw hoofd opleiding. Bekking zal, samen met zijn huidige hoofd opleiding Dennis Rosink, de PEC Zwolle Voetbalacademie leiden. De in Wijhe woonachtige Bekking keert niet alleen terug in het Nederlandse voetbal, maar ook in de voor hem zo bekende regio Zwolle.
Schermopname _387_

Het is mij een genoegen dat ik vanaf nu bij PEC Zwolle aan de slag kan, waar een mooie uitdaging op mij wacht. De PEC Zwolle Voetbalacademie heeft de afgelopen jaren bewezen van grote waarde te zijn voor de club. Thomas Beelen, Thomas van den Belt, Kingsley Ehizibue, Tijjani Reijnders en de broers Sepp en Rav van den Berg zijn daar enkele mooie voorbeelden van. Ik kijk er naar uit om, samen met iedereen, de voetbalacademie verder te ontwikkelen als belangrijke levensader van de club.

Technisch directeur Gerry Hamstra over het aanstellen van Bekking: ,,Dennis brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee als het gaat om het ontwikkelen van talent en het managen van opleidingsprogramma’s. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het versterken van de jeugdopleiding en het waarborgen van een succesvolle toekomst voor de club, waar hij zich samen met Dennis Rosink voor gaat inzetten. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en onze ambitieuze doelen te bereiken.