Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Bram van Polen wil nog jaar door

Ondanks dat PEC Zwolle nog niet weet in welke competitie het het volgende seizoen actief is en op dit moment zit met enkele aflopende contracten kan men wel op de steun van Bram van Polen rekenen.

De 36 jarige routinier hoopt ook het volgende seizoen nog actief te zijn bij zijn club PEC Zwolle. Al sinds 2007 speelt hij voor de Zwollenaren.

Tegenover De Stentor meldt van Polen dat hij tijdens de eerste seizoenshelft toen het niet goed ging met PEC Zwolle er aan gedacht heeft om te gaan stoppen want na een zoveelste nederlaag wil ik niet verder met voetballen maar daar is nu verandering in gekomen. Bram van Polen speelde inmiddels 428 officiële wedstrijden voor de blauw/witten.

De komst van trainer Dick Schreuder is van Polen goed bevallen. Bovendien voelt de routinier zich nog fit. "Ik wil alles meedoen. Het gaat ook goed. Ik heb het idee dat ik nog redelijk mee kan. Op een paar wedstrijden na heb ik alles gespeeld. Bovendien zijn de resultaten van mijn testen prima." Ook als PEC degradeert, lijkt Van Polen bereid om er nog een jaartje aan vast te plakken. "Als de club tevreden is en met me door wil en ik vind het nog leuk, zie ik geen reden om niet nog een jaartje door te gaan."

Van Polen gaat in ieder geval niet meer voor een andere profclub spelen. Als hij PEC verlaat, is zijn oude amateurclub VVOG de enige optie. "Daar sta ik ook zeker voor open, ook al is 't het derde team. Maar dat is echt iets voor later. Als ik fit genoeg ben, is PEC nog gewoon mijn club."