Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Bram van Polen neigt naar stoppen

Zojuist was PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen te gast in het ESPN programma ‘Goedemorgen eredivisie”. De 38 jarige echte Zwollenaar is inmiddels bezig aan zijn 17e seizoen in het betaald voetbal en speelde de vorige week zijn 500ste wedstrijd voor De Blauwvingers. Waarschijnlijk is hij bezig aan zijn laatste seizoen als betaald voetballer maar je weet het bij hem nooit.
 

Screenshot_20240218_124432_Instagram

"Ik neig eerder naar stoppen", zegt Van Polen in Goedemorgen Eredivisie. "Daar neig ik meer naar, dan dat ik nog een jaartje doorga." Dat gevoel wordt bij Van Polen ingegeven door zijn privésituatie. "Fysiek kan ik nog aardig mee. Alleen je moet er wel heel veel voor laten. Daar weten jullie alles van. Uiteindelijk staat het leven altijd in het leven van voetbal. Dat is aan de ene kant niet zo erg. Maar als je veel moet missen - ook naar mijn kinderen toe - dan gaat het wel meespelen. Je wil het moment voor zijn dat je aan alle kanten voorbij wordt gelopen. Dan misschien maar eerder stoppen", aldus Van Polen.

Van Polen debuteerde op 12 oktober 2007 tegen AGOVV voor PEC Zwolle. Hij werd opgeleid door Vitesse en speelde daarna nooit meer voor een andere club dan PEC Zwolle. Dit seizoen kwam Van Polen negentien keer in actie voor de ploeg van Johnny Jansen.