Fan van PEC ZWOLLE
Nieuws

Anselmo MacNulty in de belangstelling van Leeds United

Anselmo MacNulty is geïnteresseerd in Engeland, zo meldt Voetbal International. Leeds United zou de verdediger van PEC Zwolle hoog in het vaandel hebben.
MacNulty heeft zijn contract in Zwolle nog tot 2026 verlengd. Het is nog maar de vraag of de Ier volgend seizoen bij PEC speelt. VI zegt dat hij geïnteresseerd is in Leeds United en Leicester City. Hij zegt dat hij ook bij Real Betis heeft gespeeld, maar dat is nog niet zeker.
MacNulty kwam vorig jaar van VfL Wolfsburg, dat hem het jaar ervoor verhuurde aan NAC Breda. De verdediger werd een vaste waarde in het elftal van Johnny Jansen. De Blauwvingers verloren Bram van Polen, die zijn pensioen aankondigde, in de defensie. Sam Kersten gaat naar sc Heerenveen. PEC lijkt niet van plan om MacNulty te laten vertrekken.
De Ier zei dat hij volgend seizoen als centrale verdediger wil spelen. Hij zei dit seizoen al dat we een andere oplossing moeten zoeken. Jansen heeft MacNulty vorig jaar vaak als linksback opgesteld vanwege veel blessures in Zwolle.